EFApp

Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App
 

Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App

We ontwikkelden de Executieve Functies Gesprekskaarten voor coaches en leerkrachten, om in gesprek te gaan met kinderen en hun hulpvraag te ontdekken.

We hebben nu ook een app (EFApp) ontwikkeld, die we wereldwijd gaan uitrollen. De gesprekskaarten Executieve Functies zijn vertaald in 18 Europese talen, met verschillende schooltypes. Een voordeel van EFApp is dat de scores automatisch worden bijgehouden. En je smartphone neem je sneller mee dan de kaartenset. Wie weet ons nog meer voordelen te vertellen? We zijn erg benieuwd.

Executieve functies zijn 11 vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in het leven: op school, op het werk, in relatie tot anderen. Deze zogenaamde eenentwintigste-eeuwse vaardigheden zijn volgens ons altijd al belangrijk voor mensen geweest. Een kind laten inzien wat er beter kan en hem of haar mede-eigenaar maken van het probleem en de aan te leren vaardigheden is een '21st Century Skill' van de leerkracht. We willen je die kracht geven. Praat met hen, niet over hen. EFApp geeft je de gespreksonderwerpen, voor kinderen in elk schooltype.

Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App


De Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App omvat alle 11 EF-categorieën. Voor elk schooltype zijn er veel stellingen die je kunt bespreken. Door de scores bij te houden, krijgen zowel de student als jij een goed inzicht in naleving en de uitdagingen die er nog zijn.

Vanaf zaterdag 19 maart 2022 is de internationale editie van EFApp te koop. Hiermee kun je alle schooltypen, alle talen en alle filters kiezen, je ziet alle uitspraken en mogelijke interventies (niet slechts twee), je kunt scores bijhouden voor al je studenten en je hebt voor altijd toegang tot alle toekomstige updates. (En het welkomstbericht wordt niet meer weergegeven.)

Deze app is bedoeld om alle kinderen in de wereld vooruit te helpen met executieve vaardigheden. We willen alle kinderen en hun leerkrachten vertrouwd maken met executieve functies en hen helpen deze toe te passen in hun onderwijs, sociale en persoonlijke leven en zichzelf en hun omgeving te verbeteren.

Voor EFApp en onze toekomstige online publicaties kiezen we voor PWA-architectuur omdat we denken dat dat de weg vooruit is voor internet en bruikbaarheid. (Steve Jobs ook.)

Probeer het nu uit op https://lerenlerenint.net