Privacyverklaring

Leren Leren Schiedam Privacyverklaring

Hier vind je de privacyverklaring van Leren Leren Schiedam. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Leren Lleren Schiedam.

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

De privacyverklaring kan soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom aan te raden deze periodiek te lezen.

Vind je het niet prettig als wij je gegevens opslaan dan verzoeken we je contact met ons op te nemen.

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Leren Leren Schiedam en onze website op lerenlerenschiedam.nl , deze worden hieronder toegelicht.

1.    Contactformulier
Jouw gegevens worden verzameld als je contact opneemt via het contactformulier. In dit formulier vragen wij naar je naam en e-mailadres. Dit zijn de benodigde gegevens voor het maken van het eerste contact. Na het contact zullen de gegevens worden verwijderd en deze worden niet gedeeld met derden.

2.    Bestellingen
Om een bestelling te plaatsen bij Leren Leren Schiedam vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens zijn nodig voor het eerste contact en de facturatie. De gegevens bewaren wij onbeperkt tenzij jij aangeeft uit ons systeem te willen. De gegevens worden niet gedeeld met derden.

De gegevens die Leren Leren Schiedam ontvangt en verwerkt worden ook opgeslagen op de servers van @Hurby’s. Op www.hurby.nl kan je vinden hoe zij omgaan met alle ontvangen gegevens.

Leren Leren Schiedam maakt gebruik van Google Analytics. De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem en dus niet verbonden aan jouw naam en verdere gegevens. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Cookies
Om de website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op jouw computer zetten, zogenaamde cookies. Alle grote websites doen dit. Wat zijn cookies? Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op jouw computer of mobiel toestel opslaat wanneer je de site bezoekt. Zo onthoudt de website de pagina's die jij hebt bezocht en jouw voorkeuren (zoals gebruikersnaam, taal, lettergrootte en andere voorkeuren) zodat je die niet bij ieder bezoek aan de site opnieuw hoeft in te vullen. Op enkele pagina’s registreren we in cookies jouw weergavevoorkeuren, zoals contrastkleur en lettergrootte, of je een enquête over onze site al hebt beantwoord (zodat we het je niet opnieuw vragen) en of je al dan niet akkoord gaat met het gebruik van cookies op onze site. Sommige video's op onze site gebruiken ook een cookie om anonieme statistieken op te stellen over hoe je die video hebt gevonden en welke video’s je hebt bekeken. Deze website werkt ook zonder cookies, maar met cookies wordt hij wel gebruiksvriendelijker. Je kunt cookies dus wissen of blokkeren, maar sommige onderdelen van de site zullen dan niet (naar behoren) werken. De informatie die de cookies verzamelen, wordt niet gebruikt om je te identificeren en wij delen de statistische gegevens niet met derden. Deze cookies worden ook niet voor andere dan de hierboven beschreven doeleinden gebruikt. Hoe kom je meer te weten en wat kan je met de cookies doen? Je kunt cookies altijd controleren en/of wissen. Meer hierover lees je op aboutcookies.org. Je kunt alle cookies op jouw computer wissen en je kunt jouw browser zo instellen dat cookies geblokkeerd worden. Dit betekent wel dat je daarna jouw voorkeuren bij ieder bezoek opnieuw moet instellen en dat sommige delen van de website niet (naar behoren) werken.

Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen kopieën gemaakt. De persoonsgegevens die door Leren Leren Schiedam of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn allen beveiligd met een wachtwoord.

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacy verklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.

Recht op inzage
Je hebt het recht om te allen tijde jouw gegevens op te vragen die bij Leren Leren Schiedam vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie
Wil je je gegevens aan laten passen? Dit doe je door een e-mail te sturen.

Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Leren Leren Schiedam vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van je gegevens. Dit doe je door een e-mail te sturen.

Recht op overdracht
Mocht je de gegevens die wij hebben, nodig hebben om over te stappen naar een andere partij of dienst, dan heb je recht op overdracht. Wij kunnen hierbij jouw gegevens overdragen aan de andere partij. Dit doe je door een e-mail te sturen.

Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vindt dat wij niet op de juiste manier zijn omgegaan met jouw gegevens. Dit kan je hier doen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

Recht op stop gegevensgebruik
Wil je niet meer dat Leren Leren Schiedam jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen hiervan. Dit doe je door een e-mail te sturen.

Indien je nog vragen hebt over onze site of deze privacyverklaring kun je contact met ons opnemen.

https://www.lerenlerenschiedam.nl
Leren Leren Schiedam 
Boylestraat 22
3112 XD Schiedam
info@lerenlerenschiedam.nl