Trainers

De trainers Executieve Functies die door ons zijn opgeleid
         

Trainers Executieve Functies

We hebben fantastische reacties gekregen van onze trainers. Ze zijn nu actief in Nederland, en we zijn heel trots. We willen ze graag aan je voorstellen.

 

Trainer Executieve Functies Manon ArtsManon Arts
♺ Brabant en Limburg
Manon@authentalent.nl
☎ 06 40404944
www.authentalent.nl

☑ Op meerdere manieren begeleid ik professionals om kinderen de kans te geven op bewustwording en ontwikkeling van hun talenten. De workshops en materialen van Leren Leren Schiedam sluiten hierbij aan. Daarnaast is het prettig om met Robine en Tineke samen te werken omdat zij net als ik enthousiast en betrokken zijn en vanuit hun passie werken.
Hartelijke groeten Manon Arts
specialist talentbenutting en implementatie

 

Trainer Executieve Functies Saskia van den Bos-van LeerSaskia van den Bos-van Leer
♺ Rijnmond
svanleer@yuliusonderwijs.nl
☎ 06 3831247
www.yulius.nl

☑ Ik ben Saskia van den Bos-van Leer en ben sinds 1,5 jaar werkzaam bij het Ilex college in Schiedam. Ik ben als docente en mentor gestart op het regulier voortgezet onderwijs. Na 5 jaar heb ik daar de taak van zorgcoordinator op mij genomen en heb ik de master SEN afgerond, specialist gedrag. Ik ben een enthousiast docent die heel graag werkt op het snijvlak van onderwijs en zorg. Na twee jaar werkzaam geweest te zijn als educatief therapeut op de afdeling psychiatrie (adolescentenkliniek) in het Erasmus MC, ben ik uiteindelijk in Schiedam bij het Ilex college terecht gekomen. Ik ben bezig met het opzetten van een individuele trajectklas (instroomklas). Deze hele kwetsbare groep leerlingen (thuiszitters, psychiatrische problematiek, etc) help ik bij het schoolvaardig maken zodat ze uiteindelijk kunnen instromen in een reguliere klas van het Ilex college. De materialen van Tineke en Robine zijn hierbij heel helpend bij het schoolvaardig maken van mijn leerlingen maar zullen uiteindelijk ook schoolbreed worden ingezet.
Met vriendelijke groet, Saskia van den Bos-van Leer
Docent en mentor van de I-klas, Yulius Ilex College