Trainers

De trainers Executieve Functies die door ons zijn opgeleid
         

Trainers Executieve Functies

We hebben fantastische reacties gekregen van onze trainers. Ze zijn nu actief in Nederland, en we zijn heel trots. We willen ze graag aan je voorstellen.

 

Trainer Executieve Functies Manon ArtsManon Arts
♺ Brabant en Limburg
Manon@authentalent.nl
☏ 06 40404944
authentalent.nl

☑ Op meerdere manieren begeleid ik professionals om kinderen de kans te geven op bewustwording en ontwikkeling van hun talenten. De workshops en materialen van Leren Leren Schiedam sluiten hierbij aan. Daarnaast is het prettig om met Robine en Tineke samen te werken omdat zij net als ik enthousiast en betrokken zijn en vanuit hun passie werken.
Hartelijke groeten Manon Arts
Specialist Talentbenutting en Implementatie

 

Trainer Executieve Functies Saskia van den Bos-van LeerSaskia van den Bos
♺ Rijnmond
svanleer@yuliusonderwijs.nl
☏ 06 3831 2476
yulius.nl

☑ Ik ben Saskia van den Bos-van Leer en ben sinds 1,5 jaar werkzaam bij het Ilex college in Schiedam. Ik ben als docente en mentor gestart op het regulier voortgezet onderwijs. Na 5 jaar heb ik daar de taak van zorgcoordinator op mij genomen en heb ik de master SEN afgerond, specialist gedrag. Ik ben een enthousiast docent die heel graag werkt op het snijvlak van onderwijs en zorg. Na twee jaar werkzaam geweest te zijn als educatief therapeut op de afdeling psychiatrie (adolescentenkliniek) in het Erasmus MC, ben ik uiteindelijk in Schiedam bij het Ilex college terecht gekomen. Ik ben bezig met het opzetten van een individuele trajectklas (instroomklas). Deze hele kwetsbare groep leerlingen (thuiszitters, psychiatrische problematiek, etc) help ik bij het schoolvaardig maken zodat ze uiteindelijk kunnen instromen in een reguliere klas van het Ilex college. De materialen van Tineke en Robine zijn hierbij heel helpend bij het schoolvaardig maken van mijn leerlingen maar zullen uiteindelijk ook schoolbreed worden ingezet.
Met vriendelijke groet, Saskia van den Bos
Docent en mentor van de I-klas, Yulius Ilex College

 

Trainer Executieve Functies Lizan RoefsLizan Roefs
♺ Brabant en Limburg
lizan@kindercoachmierlo.nl
☏ 06 4526 5747
kindercoachmierlo.nl (under construction)

☑ Vanuit mijn passie om het beste uit het kind naar boven te halen begeleid ik al jaren gastouders in de kinderopvang. Kijken achter het gedrag van het kind en zien wat elk kind nodig heeft om te ontwikkelen, dat is waar ik professionals nog meer tools voor wil geven. Hier sluiten de workshop en de materialen van Leren Leren Schiedam perfect bij aan. Vol enthousiasme verzorg ik graag bij u de training.
Warme groet, Lizan Roefs
Kindercoach & Trainingen

 

Trainer Executieve Functies Inge VerboomInge Verboom
♺ Zuid-Holland zuid
info@ingeverboom.nl
☏ 06 1047 7785
ingeverboom.nl (under construction)

☑ In mijn werk als trainer en coach, maar ook in mijn werk als zorgcoördinator op het VMBO werk ik met een enthousiaste, betrokken en positieve benadering. Middels oplossingsgerichte coaching maak ik onder andere gebruik van het materiaal van Leren Leren Schiedam waardoor professionals, maar ook ouders en kinderen zelf beter zicht krijgen op hun eigen ontwikkeling en talenten maar ook die van de ander. Ik zie er naar uit dit nu te kunnen doen als trainer Executieve Functies.
Met vriendelijke groet, Inge Verboom
Trainer, coach & zorgcoördinator VMBO

 

Trainer Executieve Functies Monique van ZoelenMonique van Zoelen
♺ Brabant, Zeeland en gemeente Antwerpen
info@lessons4you.nl
☏ 0164 854970
weereenblijkind.comlessons4you.nlelessons4you.com

☑ In de 15 jaar dat ik als leerkracht in het regulier en speciaal onderwijs werkte, ervaarde ik dat kinderen in het huidige onderwijs en de samenleving, niet altijd zichzelf kunnen én mogen zijn. Vanaf augustus 2011 richtte ik mijn praktijk Lessons4you op. Het is mijn missie om te zorgen dat hoogsensitieve kinderen en volwassenen, eventueel ook met een visuele voorkeur (beelddenkers) erkend en geaccepteerd worden zoals ze zijn, waarbij aan iedereen passende begeleiding en passend onderwijs wordt gegeven, zodat het zelfvertrouwen groeit en zij de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Als trainer Executieve functies geef ik vol enthousiasme de training aan professionals, waardoor zij kinderen en volwassenen kunnen ondersteunen om een beter zicht te krijgen op hun eigen ontwikkeling en talenten. Mijn jarenlange ervaring in het onderwijs, als coach en ambulante zorgbegeleider neem ik mee.
Met enthousiaste groet, Monique van Zoelen
LESSONS4YOU

 

Trainer Executieve Functies Ruth IJtsmaRuth IJtsma
♺ Hollands Midden en Kennemerland
info@coachruth.nl
☏ 06 1713 8637
coachruth.nl (under construction)

☑ Mijn naam is Ruth. Ik geef ongeveer 20 jaar biologie en scheikunde lessen in het VO. Door de leerlingen te ontmoeten tijdens gesprekken als mentor, counselor, trainer en zorgcoördinator, heb ik ervaren dat mijn passie ook ligt bij het coachen van de leerlingen op het persoonlijk vlak. Met de materialen van Leren Leren Schiedam krijgen tieners meer inzicht in hun executieve vaardigheden en uitdagingen. Als trainer Executieve Functies verzorg ik graag een workshop bij u op school.
Met vrolijke groet, Ruth IJtsma
Trainingen voor PO en VO

 

Trainer Executieve Functies Yvonne AartsYvonne Aarts
♺ Brabant, Limburg, Gelderland
info@hetleerpuntoss.nl
☏ 06 3176 8568
hetleerpuntoss.nl

☑ Ik heb een eigen praktijk waarin ik kinderen tussen 7 en 18 begeleid. Zij komen bij mij omdat ze moeite hebben met leren op school omdat ze hoogbegaafd zijn, ADHD, ASS of Dyslexie hebben. Of gewoon anders denken (Visueel- of beelddenken). Wat alle kinderen wel gemeen hebben is dat ze moeite hebben met executieve functies. Ze weten heel goed wat ze moeilijk vinden en vinden het ook heel fijn als daar om gevraagd wordt. Met de gesprekskaarten van Leren Leren Schiedam heb ik al wat kinderen kunnen helpen en ze meer vertrouwen in zichzelf kunnen geven. Ik kom al jaren op scholen om te werken met kinderen en executieve functies. Hoe fijn zou het als leerkracht zijn om dat zelf te kunnen? Ik leer je graag alle tips en tricks om zelf aan de slag te gaan met de materialen van Leren Leren Schiedam. Ik hoor graag van je!
Groetjes, Yvonne Aarts
Beelddenk expert bij Het Leerpunt Oss

 

Trainer Executieve Functies Mathilde van der WesterlakenMathilde van der Westerlaken
♺ alles is mogelijk
info@magazijn076.nl
☏ 06 1332 0892
magazijn076.nl

☑ Mijn naam is Mathilde van der Westerlaken. Mijn hart ligt bij autisme. Ik ben werkzaam bij Magazijn076 in Breda. Wij zijn een werk- en ontmoetingsplek voor mensen met autisme. Mensen met autisme krijgen hier de ruimte zichzelf te ontwikkelen op sociaal, creatief en zakelijk vlak, om de regie in eigen handen te nemen. Daarnaast zijn we een kenniscentrum waar je terecht kan met vragen over autisme. Ik geloof in ontwikkeling en groei. Iedereen doet dit op zijn eigen manier. We geven verschillende trainingen, zoals het Autisme Belevings Circuit en nu met veel enthousiasme ook de specialisatie als trainer Executieve Functies!
Groetjes, Mathilde van der Westerlaken
Autisme expert bij Het Magazijn076 in Breda

 

Trainer Executieve Functies Daniëlle RoelenDaniëlle Roelen
♺ Brabant, Zeeland, provincie Antwerpen
info@praktijkbijzonderwijs.nl
☏ 06 2900 2660
praktijkbijzonderwijs.nl

☑ Na 25 jaar voor de klas te hebben gestaan in het basisonderwijs, ben ik nu volledig werkzaam in mijn praktijk voor remedial teaching en studiebegeleiding. Voor de klas had ik wel oog voor het individuele kind, maar vaak geen gelegenheid om te doen wat ik het liefste deed, namelijk ervoor zorgen dat een kind met zelfvertrouwen kan leren. Het is voor mij een uitdaging om met behulp van een individueel op maat gemaakt traject leerlingen van alle leeftijden te ondersteunen en het beste uit zichzelf te laten halen. De executieve functies spelen daar een grote rol bij. Daarom ben ik blij dat ik heb leren werken met de gesprekskaarten van Leren Leren Schiedam. Ik had dit graag toegepast toen ik zelf nog voor de klas stond. Als trainer Executieve functies wil ik je graag leren hoe je zelf aan de slag kunt gaan met de materialen van Leren Leren Schiedam.
Warme groet, Daniëlle Roelen
Praktijk Bijzonderwijs, Trainingen voor PO en VO

 

Trainer Executieve Functies Cláudia BoldersCláudia Bolders
♺ West-Brabant en Zeeland
cbolders@kpnmail.nl
☏ 06 4685 2719
Wiki Superdotados

☑ Sinds afgelopen schooljaar werk ik als Talentcoördinator op het Gymnasium Juvenaat in Bergen op Zoom. Mijn ervaring met begeleiding van (hoog)begaafde kinderen is breed inzetbaar. Het trainen van de executieve functies helpt deze kinderen meer bewustwording te creëren over hun ontwikkeling en leerproces. De cursus 'train de trainer executieve functies' is voor mij een eyeopener geworden. De uitgebreide materialen en de handvatten die ik tijdens de cursus heb gekregen helpen mij de (hoog)begaafden in de goede leerrichting te zetten. Vanaf april ga ik leerlingen begeleiden en hun executieve functies trainen vanuit mijn eigen praktijk.
Met vriendelijke groeten en dank, Cláudia Bolders
SuperDotados – Begeleiding voor Hoogbegaafden

 

Trainer Executieve Functies Aquilina (Lientje) JangaAquilina (Lientje) Janga
♺ Bonaire
smart.teaching.learning@gmail.com
☏ 00599 7005656
SMART Teaching Learning

☑ Ik ben Lientje Janga, met 16 jaar ervaring op de basisschool hier op het eiland Bonaire, Caribisch Nederland. Drie jaartjes terug ben ik met mijn eigen praktijk begonnen voor huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching aan kleine groepen of individueel. Mijn hart heeft nog steeds liefde voor onze kinderen en jongeren. Met een eigen praktijk beginnen, betekent voor mij ook om mezelf te blijven upgraden om een betere begeleiding en dienst te kunnen verlenen aan de kinderen en jongeren en zelfs volwassenen (ouders, verzorgers en leerkrachten). Ik heb mijn kennis verrijkt met de opleiding kindercoach en ik ben pas ook een trainer van executieve functies die ik bij Leren Leren Schiedam heb gevolgd. In de nabije toekomst ben ik ook bereid trainingen te voorzien aan leerkrachten en begeleiders van kinderen en jongeren. All children become stars when we let them shine.
Met vriendelijke groet, Juf. Lientje Janga-Wanga
Smart Teaching & Learning

 

Trainer Executieve Functies Esther HeinzeEsther Heinze
♺ België
esther.heinze@telenet.be
☏ +32 495 90 81 45
(geen website)

☑ Sinds 2006 ben ik al leerkracht en hoe langer hoe meer ben ik geïnteresseerd geraakt in welke rol executieve vaardigheden kunnen spelen in het onderwijs. Bij het ontdekken van de materialen van Leren Leren Schiedam geraakte ik gefascineerd door hun veelzijdigheid om deze in te zetten tijdens de coaching van leerlingen. De train de trainer bracht me heel wat extra inzichten en vol goesting ga ik aan de slag met wat dit kan betekenen voor het onderwijs. Graag help ik zoveel mogelijk mensen om jongeren te coachen in de ontwikkeling van die vaardigheden met groter schoolsucces tot gevolg.
Groeten, Esther